کاتچین بازیگر بیماری معمای شاه سرطان استخوان

کاتچین: بازیگر بیماری معمای شاه سرطان استخوان سرطان استخوان بازیگر نقش مصدق

گت بلاگز اخبار پزشکی قند چاق می‌کند، نه چربی!

استاد دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانای آمریکا اخیرا در کتاب تازه خود اظهار داشت که خوردن چربی باعث چاقی نمی‌شود و زیاد کردن وزن و چاقی به مصرف بیش از حد قند مرتب

قند چاق می‌کند، نه چربی!

قند چاق می کند، نه چربی!

عبارات مهم : پزشکی

استاد دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانای آمریکا اخیرا در کتاب تازه خود اظهار داشت که خوردن چربی باعث چاقی نمی شود و زیاد کردن وزن و چاقی به مصرف بیش از حد قند مرتبط هست.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک تایمز، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانا توضیح داده است که مجرم واقعی پشت چاق شدن، بر خلاف تصور عموم خوردن چربی نیست.

قند چاق می‌کند، نه چربی!

“آرون کارول” استاد پزشکی اطفال گفته است که خوردن آووکادو، آجیل، خامه و کره کاملا خوب هست.

وی در کتاب تازه خود، “کتاب مقدس غذای بد” آورده است: مصرف چربی باعث زیاد کردن وزن فرد نمی شود، در عوض ممکن است به فرد یاری کند وزن کم کند.

استاد دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانای آمریکا اخیرا در کتاب تازه خود اظهار داشت که خوردن چربی باعث چاقی نمی‌شود و زیاد کردن وزن و چاقی به مصرف بیش از حد قند مرتب

این ادعا در بررسی تحقیقاتی که گروهی از افراد تحت رژیم های کم کالری و پرچربی و گروه دیگر تحت رژیم های کم چرب و با کربوهیدرات اوج قرار گرفته اند، تایید می شود.

مطالعات به طور مداوم نشان داده اند که افرادی که مصرف غذای چرب را محدود کرده اند، وزن کم نکرده اند.

از سوی دیگر، دیده شده است افرادی که یک رژیم غذایی با چربی اوج و مصرف کم کربوهیدرات تصفیه شده است مانند برنج سفید و نان سفید دارند، با چربی سوزی و سایر مزایای سلامتی مواجه شدند.

قند چاق می‌کند، نه چربی!

یافته های این تحقیق نشان می دهد که علت مهم که موجب زیاد کردن وزن فرد می شود، مصرف چربی نیست و در واقع مصرف قند و کربوهیدرات های تصفیه شده است است که به شکل قند در می آیند.

بررسی های رژیم غذایی و مطالعات زیاد کردن وزن نشان داد که مصرف زیاد دانه های تصفیه شده است که فرد به طور میانگین مصرف می کند، زیاد کردن وزن زیاد در طول دوره را در پی دارد. در مقایسه، فرد هرچه غذای کامل زیاد مانند برنج قهوه ای و نان گندم مصرف کند، وزن کمتری اضافه کردند.

استاد دانشکده پزشکی دانشگاه ایندیانای آمریکا اخیرا در کتاب تازه خود اظهار داشت که خوردن چربی باعث چاقی نمی‌شود و زیاد کردن وزن و چاقی به مصرف بیش از حد قند مرتب

غذاهایی مثل آجیل وحشی، ماهی قزل آلای غنی شده است و آوکادو روغنی که از دهه 1990 از رژیم های لاغری از بین بردن شده است بودند، باید در واقع بخشی از رژیم غذایی باشند.

مطالعه اخیر نشان داد هنگامی که افراد میزان کالری دریافتی خود را از چربی های اشباع شده است به چربی های اشباع نشده عوض کردن می دهند، کم کردن خطر فوت و کم کردن احتمال مبتلا شدن به بیماری هایی نظیر بیماری های عصبی و بیماری های قلبی رخ می دهد.

قند چاق می‌کند، نه چربی!

با این حال، توصیه این است که چربی های سالم بیشتری مانند روغن زیتون، ماهی و آجیل که به عنوان چربی های مونو یا پلی چربی غیر اشباع(Polyunsaturated fat) آشنا می شوند، مصرف کنند.

یک فرد باید از چربی های غیر اشباع بیش از چربی های اشباع شده است و چربی ترانس مصرف کند که در غذاهای فرآوری شده است یافت می شود.

همچنین خوردن چربی فرد را چاق نخواهد کرد، ولی مصرف بیش از حد قند باعث خواهد شد.

این تحقیق در مجله Food and Nutrition Research انتشار یافته هست.

واژه های کلیدی: پزشکی | بیماری | دانشکده | رژیم غذایی | استاد دانشگاه | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs